diumenge, 17 de febrer del 2008

El show de Truman

http://www.youtube.com/watch?v=R7nCUWLgl8o


Comenteu la frase de Christoff:


"Acceptem la realitat del món tal com ens la presenten"


8 comentaris:

Anònim ha dit...

"Acceptem la realitat del món tal com ens la presenten" crec que és així perquè no tenim cap altra opció. Naixem en un lloc, en una societat, envoltats d'una gent, cosa que no podem canviar (tot i que l'anem formant al pas del temps), per tant, no tenim més 'remei' que acceptar la realitat tal com ens és donada.

ipesanz ha dit...

Iep, que s'ha reduit el text, això és magia.

Per naturalesa si, podem considerar que la visió del mon és com el con. ordinari. Una visió que passa de pares a fills que ens ve donada també per testimonis fiables o per nosaltres mateixos.

La gent que acostuma a ser esceptica per naturalesa pot dubtar-ne, ara bé, jo d'aquests no en soc (o si ho soc, només una mica) per tant... Que responguin ells!!

Anònim ha dit...

"Acceptem la realitat del món tal com ens la presenten". Tota la raó. No som capaços, o bé no ens volem imaginar, que hi hagi una realitat que no sigui la "nostra", la que se'ns presenta. De què serveix pensar que no som reals, o que vivim en un món irreal? La realitat és la que ens envolta, per més que hi hagi la possiblitat de que no sigui la realitat "de veritat". De fet, ho serà mentre no es demostri el contrari.


att; reality.

Anònim ha dit...

Crec que no acceptem la realitat tal i com ens la presenten sinó qui simplement la vivim d'aquesta manera perquè, encara que algu ens manipuli la nostra pròpia veritat, si nosaltres no ho sabem, allò que estem vivint és la nostra realitat i, per tant, no ens sentim afectats perquè creiem que estem visquent una realitat real.
Encara que algu ensens manipulés la nostra realitat, mentre nosaltres creiem en una cosa i ningú en demostri el contrari, tan és si la realitat ens la formem nosaltres mateixos o ens la presenta una determinada persona, el fet és que allò que estem visquent és real per a nosaltres i amb això vivim tranquils.

folO

Anònim ha dit...

crec que aquesta frase no és del tot certa, almenys no per a tothom, ja que si no vols acceptar el que tens al davant no és la ralitat, i pots estar sempre "en un altre món", per així dir-ho, pensant en altres coses i per a tu això seria la realitat, encara que no sigui real per a l'altra gent, en canvi per als que l'accepten tal com te la presenten llavors l'altra gent sí que t'entén, i de fet els que "s'imaginen" la seva realitat els podem tractar per bojos... Cosa mal feta..


->Unendlichkeit

jordi "la ciencia al poder" ha dit...

"Acceptem la realitat del món tal com ens la presenten" crec que és aixi perque és la realitat que t'ensenyen, que coneixes,que et mostren,...Tu no pots creure amb una realitat que no coneixes ja que, si bé com és lógic, si no la coneixes no pots demostrar que hi sigui i per molt que hi creguis s'hi no pots demostrar-ho no pots dir que existeixi.

A part de la realitat m'agraderia comentar que, ja se que és una pelicula, però que crec que si es donés mai un cas aixi i m'enasebentés crec que feria el possible per hbitar que seguissin fent aquesta crueltat ja que crec que una persona ha de ser lliure i no formar part d'un show o d'una altre cos a per a l'estil. Si més no per respecte ja que abans de fer una cosa aixi que la persona que la dur a terme pensi si a ell li agraderia que la seva vida d'es de que neixes fins que moris estigués controlada per un director.

Anònim ha dit...

"Acceptem la realitat del món tal com ens la presenten" Jo crec que no. Naixem amb una realitat i l'intentem canviar, el fet de voler canviar ens indica que no l'acceptem, sino, per què l'intentem canviar?

Helena Oliver.

ana cimpean ha dit...

crec la gent no acepta la realitat tal com es perque sempre que no els agrada lo que en la vida els ha tocat intenten cambiar-ho.
La realitat per a cada persona es (potser)diferent perque té una forma de veure les coses diferents i per tan depen si la acepen o no la realitat.